2012. május 30., szerda

LUMINA 7 - BULI UTÁNI POSZT


Buli után inkább a másnapos, borgőzös, kialvatlan pillanatok jutnak az embereknek, de nem azoknak, akik vezetnek. Ilyen esetben csak egy szabály van: egy kortyot sem ihatsz! A lényeg, hogy mikor buli után felébredtem, nem a fejfájás lett osztályrészem, hanem egy biztató gondolat és a megelégedettség. Miért? A buli nem arról szólt mindenkinek, mint amiről kellett volna. Nem folyt az alkohol, nem harsogott a zene, nem hahotázott a csapat. Mindenki figyelt, gondolkodott, elmélyült, színt vallott, majd tovább nézett a jövőbe. Perszer azért nem maradt el a jó hangulat sem! ;)
A „mindenki által várt és kedvelt” születésnapi taggyűlésen, inkább elmondtam a terveimet a csapatnak. A csapatnak, aki közül többen is megértették, hogy milyen utak közül választhatunk. Maradhatunk a jól bevált és könnyű babérokkal kecsegtető „limonádé” úton, vagy olyat választunk, ami új, ismeretlen és kemény kihívás… Az utóbbit választottuk.
Lehet, hogy nem vagyunk készen a sorfordító évre, de, hogy 2012 a változások éve lesz és lett, az már biztos. A kikövezett utat elhagyva olyan ingoványt választottunk, amihez újra ötlet, kitartás és összefogás kell. Ez hozhatja el a sorsfordító évet! Érdekes ez nem? Pont a változás indíthatja el a komolyabb sorfordulók lavináját! Magyarul, mire megérünk a feladatra, addigra el is jön a komolyabb megmérettetés! Ez van. Ezért éreztem és érzem magam kitűnően. Sőt, büszke vagyok a srácaimra! Nem elégedtek meg azzal, ami van, hanem hittek nekem! Hisznek abban, hogy még van tovább…

Most arra kell koncentrálnunk, hogy az első gyereknek szánt „szerepjátékos toborzónk” jól sikerüljön. A 3+1 kalandpróba – Harc a KŐGÓLEM ellen című rendezvényünk remélhetőleg több száz gyereknek fog kikapcsolódást biztosítani vasárnap délelőtt Jászberényben! RENDEZVÉNY FACEBOOKOS EVENTJE
Aztán azt sem bánnám, ha a társadalmi problémákat feszegető STEAMPUNK KAMARA LARP is tartós játékot biztosítana azoknak, akik merik civilként 10 óra hosszáig belevetni magukat a játékba. Nagy odaadással és izgalommal készítjük a karaktereket és a történetet. A számunkra is kissé idegen a fix karakteres, improvizatív, „már-már színház”, ami remélhetőleg egyszerre kikapcsol és bekapcsol. Azon dolgozunk, hogy ez működhessen is és ne csak a szerepjátékosok élvezhessék! RENDEZVÉNY FACEBOOKOS EVENTJE (PREMIER)



Zárásként, mit mondjak? A puncstorta és az alkoholmentes sör ízével a számban, várom a megmérettetéseket. Már most zsibbadok, és izgulok a sikerért… Már rég éreztem ilyet. Ez olyan jó féle pánik, ami után nagy nyugalom, vagy még nagyobb lendület következik. Meglátjuk!
A LUMINA CORNU KLUB RÉSZLETE... SAJNOS SOKAN HIÁNYOZNAK A KÉPRŐL!


Erdei Gábor
(Agnus con Cidian)
elnök, LCK

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése