2020. március 28., szombat

A MÁJUS 9-I RENDEZVÉNYEINKET ELHALASZTJUK!



A Lumina Cornu Klub 2020-ban ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ezt méltó módon szerettük volna veletek együtt eltölteni május 9-én, amikor a jubileumi ünnepség napjára időzítettük a Kalandozok.hu csapatával közösen rendezett XIV. Lumina Cornu Asztali Torna és VI. Kalandozok Napja MAGUS versenyt és a CONsensus Worldcafé, LARP rendezvényünket, sok más meglepetéssel együtt, amit már 2019. októbere óta szervezünk.

A remélhetőleg inkább elhúzódó, új koronavírus (COVID-19) járvány miatt, ennek ma már nem látjuk esélyét! A MÁJUS 9-I RENDEZVÉNYEINKET ELHALASZTJUK! Igyekeztünk a legtovább kivárni a bejelentéssel, de látható, hogy a májusi és vélhetően júniusi programok is elestek a vírus elleni védekezési harcban.


Azért igyekeztünk kivárni, mert a közben felmerülő pályázati lehetőségek és vésztervek káoszában tisztán kellett látnunk, hogy milyen opcióink maradtak. Ma is csak bizonytalanul tudjuk azt mondani, hogy még mindig tervezzük a közös ünneplést és a tábort (eddig még változatlanul) augusztus utolsó hétvégéjén. A „B” tervünk az, hogy a nyári táborban, idén nem csak az élő szerepjátékosoknak, hanem az asztali torna játékosainak is lehetőséget biztosítunk egy versenynapon, ami vélhetően a (08.29.) szombat lesz. Ha ez is elbukik, akkor (a „C” terv) az ősz lehet a mentsvárunk, amikor megvalósulhat az idei találkozó/verseny.


Kedves Barátaink! Mindenkinek az életében nehéz, bizonytalan időszak következik, de bízzunk a közösség erejében és abban, hogy ebből a bizonytalan, nehéz élethelyzetből valami új, valami más, valami jó fog a végén megszületni ... Valami, amit most még talán el sem tudunk képzelni...


Vigyázzatok magatokra és egymásra! Maradjatok otthon és játszatok sokat!

Baráti kézszorítással a Lumina Cornu, a Kalandozok.hu és a CONsensus LARPsudio szervezői

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése