2013. január 9., szerda

REBOOT... ÉLETJEL...


Életjel... Azt hiszem ilyet szoktak adni magukról az emberek, ha egy ideje szándékosan kerülik a nagytársasági életet, esetleg nem találkoznak ismerőseikkel, bele temetkeznek a munkába, vagy csak alkotói magányuk mélyén új inspirációkat keresnek. Na, nálunk (LCK) és nálam is erről van szó! Melyikről? Mindről. Miért? Mert lehet, hogy az eddigi július végétől szeptember közepéig ismert uborkaszezon kitolódott. No, nem azért mert nem lett volna ötletünk vagy ilyesmi, hanem mert egyszerűen az élet más területei elszívták az erőinket a Lumina Cornu és a szerepjáték világától.

Összességében azért ez az időszak is jó volt valamire. Rendezni a sorokat, gondolkozni, tervezni, ötlet fecniket gyűjteni, amire jócskán szükség lesz 2013-ban. 2013, ami a mi naptárunkban, vagy időszámításunkban a „CSELEKVÉS ÉVE”-ként kerül majd be ígérem.  

ui.:
Van néhány olyan cikk, ami, vagy az elfelejtett, vagy a befejezetlen, esetleg a bele sem kezdett kategóriába tartozik még 2012-ből. Azok is hamarosan felkerülnek, mint ahogyan a kommunikációnk és a szervezés is (egy nagy reboot után) visszatér. (Nem biztos, hogy jobb lesz, de több. :P Ezzel az olcsó módszerrel mellőzzük a minőséget… inkább többet kaptok belőlünk!  :D)

AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése