2012. február 28., kedd

LUMINA 7 - I. LUMINA M.A.G.U.S. ARÉNA



LUMINA 7: Ez a cikksorozat a Lumina Cornu Klub 7. évében történt események összefoglalóiról szól.Lényege, hogy az év eseményeit megörökítsük a múltnak, vagy azoknak, akik nem vettek részt, de érdeklődnek a velünk történtekről.
________________________________________________________________________

„Garelyn Bikarr Ajion egy Riegoy Városállamokbeli dúsgazdag kereskedő, egy nap viszonylag kevés pénzért hozzájutott a térség déli részén, egy kisebb területhez. Ez évekig parlagon hevert, nem tudott vele mit kezdeni, már azon gondolkodott, hogy eladja, vagy valakinek kiadja… mikor egy napon kitudja, hogy az istenek sugallták, vagy az ANTISZ hatalmasai viccelődtek… Ajion megálmodott egy arénát. Egy arénát melyben harcosok vívják élethalál küzdelmüket egymás,- és különböző Ynevi szörnyetegek,- lények ellen.”


Egy rövid idézet abból a történetből, mely a LUMINA M.A.G.U.S. ARÉNA alapját képezi. A házi versenyünk a korai közös játékok hangulatát szeretné újra megidézni.Olyan közös élményt szeretne adni, ahol a játékosok a verseny és a küzdelmek mellett, jól is szórakoznak.
Korábban az első klub időkben is próbálkoztunk több-kevesebb sikerrel, hogy ehhez hasonló nagy több KM-es, több csapatos játékokat lemeséljünk. Most újra neki leselkedtünk!

Február 24-én, vasárnap, az első forduló a saját hibáival együtt lezajlott. Végül 3 csapat tudott megjelenni a max. 4 csapatos arénában. Kis csúszásunk miatt sajna nem jutott elég idő a játékra, de az biztos, hogy 2 KM kevésnek bizonyult az egyenlő feltételek megteremtéséhez. A következő házi megmérettetésre be kell szereznünk még 2 KM-et, és érdemes lenne időben elkezdeni a játékot is, hogy az minél tovább tartson.

A hangulat tök jó volt. Azért nem hallottuk néha egymás szavát, mert a klubterem más-más sarkaiban ülő csapatok, vagy harsány nevetésük, vagy izgatott harci helyzeteik okán borzasztó hangosan játszottak. Néha, 1-1 szilencium és máris visszafojtott feszültséggel folytattuk az ARÉNA történéseit.

6-7 óra játék után, a csapatok között eredmény kellett hirdetnünk. Ez az objektív pontozó táblázat alapján gyorsan megvolt. Íme, az eredmények:

1. ORDO MALEUS - 375 p
(Bazsó Róbert, Korbély László, Luklíder László)
2. 9 HATALMA - 300 p
(Jáger Péter, Lakatos Zoltán, Ocskó-Sós Csaba)
3.PARTIZÁNOK - 175 p 
(Czeglédi Dániel, Nagy László, Pál Péter)

Az ORDO MALEUS csapata a következő fordulóban az eddig megszerzett előnyökkel együtt jutott tovább. A többi csapat kiesett. Új felállásban, új karakterekkel, újra próbálkozhatnak!

A II. LUMINA M.A.G.U.S. ARÉNA - június 9-én lesz. Aki szeretne részt venni rajta, az jelezze a facebook eventen: http://www.facebook.com/events/254275384651872/

A játékosok, csapatok élménybeszámolóit később olvashatjátok!
Képek: 



Nagy köszönet jár a megvalósításért elsősorban ARANORNAK, aki heteken keresztül dolgozott, megvalósította az alapötletet. Külön köszönet ASPINNAK és HUSYNAK, hogy segítettek a számtalan karakter megalkotásban és a háttér kialakításában! Szép munka volt srácok! Folytatás júniusban..


AcC
AFRAD!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése