2012. február 29., szerda

TAGSÁG - ARANOR 30



TAGSÁG: Tagjainkról szóló cikksorozat, mely bemutatja őket. Innen megtudjuk, hogy mit gondolnak a klubról és az itt töltött évekről, barátságról, játékról, közös munkáról, gondokról, mélypontokról, sikerekről.
_________________________________________________________________________________

ARANOR 30. Ez lehetne egy új PC GAME hangzatos neve is, de nem az. Ha az lenne biztosan MMORPG lenne, azok közül is olyan, amire nagyon „pangnak” a kockák. Biztosan ismertek olyan embereket, akik komoly órákat töltenek az életükből MMORPG-re. Mi is ismerünk ilyet. Én kb. ~22 éve ismerek egy fickót, aki kb. egész életét átjátszotta. Először a hagyományos módon, otthon kisautóval, meg ami kell, majd jöttünk mi… (Félix és Én) Onnantól jött a western, a kommandós, a zsarus, a felfedezős időszakok váltakozása. Akkor már nem volt érdekes a külvilág, csak az, hogy játszottunk! Istenem, hányszor szidtak le mert a játékba belefeledkezve mindig elkéstem otthonról, pedig 2 perc volt hazaérni a kis-közből, a térről, Misiéktől, vagy Lixiéktől. Hoppá! Na, el is szóltam magam! Mindegy, úgy is kiderült, már sokaknak, hogy a 3 gyermekkori barát, aki még ma is őrzi ezt a különleges kapcsolatot, bizony sokat megélt együtt. Azért írom le mindezt, mert nemrégiben a barátaim megemlékeztek ez én 30. születésnapomon a közös élményekről, akkor miért ne tenném Én is most. Hiszen Horváth Mihály barátom, alias ARANOR con LARION (mellesleg a térség legepicebb M.A.G.U.S. karaktere) ma ünnepli a XxX-et. 

Mosolygok, amikor arra gondolok, hogy a korábbi Franco McBrine (ez egy gyermekkori karakterneve főhősünknek) milyen kalandokat élt meg. Közben igazán jó ember vált belőle, habár, olykor a játék még mindig elszakítja a valóságtól, de bocsássuk meg neki ezt, kis apróságot. Olyan igazságszerető emberről beszélünk, aki olykor már-már lovagi eszméket tartva szem előtt, ki áll a gyengék oldalán, lehetőleg mindig kedves és tisztelettudó, s legutóbb kitartásáról adott tanúbizonyságot, mikor hosszú hetek munkájával szervezte meg az I. LUMINA M.A.G.U.S. ARÉNA játékát. 

Remek mesélő (Őőőő… Jön a csávó, satöbbi, minden… - 20 perc olvasás - várjá… őőőő, na mit csinálsz… ) :D! Ez pont egy rossz példa, de valóban volt olyan szerepjáték kaland, mely életünk egyik legnagyobb játékélményévé vált, s ezt Misinek köszönhetjük. Arról már nem is beszélve, hogy Ő az egyik olyan ember, akin szinte bármikor tudok nevetni. Olyan humorral rendelkezik, hogy az besz.rás. Jó pár tábor volt hangos a Misi által kitalált poénoktól. Pl. Dore tánc, kékpettyes jeges medvék, walesi cápa, stb… XD

Drága barátom, drága barátunk!
Boldog 30. Születésnapot! Isten éltessen sokáig és közöttünk!

ui.: A buli nem marad el. Ahogyan a LUMINA NAPTÁR is mutatja a nyáron találtunk egy időpontot, amikor megünnepeljük ARANOR és ASPIN születésnapját! Mert bizony közelít egy újabb tripla jubileum. ASPIN (Radics Félix) 20-as éveinek utolsó hónapjait tölti… Milyen szemtelenül ifjú még… :D  

AcC          

2 megjegyzés: