2015. június 1., hétfő

LUMINA CORNU 10 ÉVES SZÜLETÉSNAP


Ez a hivatalos Lumina Cornu 10 éves jubileumi ünnepség összefoglalója. Az ország minden területéről érkeztek barátaink, hogy részt vegyenek a jubileumi M.A.G.U.S. versenyen, közben pedig a megragadtuk az alkalmat, hogy ebben a nagy körben ünnepeljünk. Összefoglaltuk a klub elmúlt 10 évét és köszönetet mondtunk a segítséget nyújtó támogatóknak, barátainknak.




JUBILEUMI ELNÖKI GONDOLATOK:


Tisztelt Támogatóink, Partnereink! Kedves Barátaim!

5 éve, amikor az akkori jubileumi ünnepségen szóltam hozzátok, akkor azt mondtam, hogy arra vagyok büszke, hogy sikerült jó eséllyel kapocsként összekötnöm a jelenlévők nagy részének életét. Intelemként pedig azt fogalmaztam meg, hogy: Ne feledjétek! Az, hogy ez meddig tart, az már nem rajtam, hanem rajtatok múlik.

Örülök, hogy rajtatok sem múlt!

Örülök, hogy az elmúlt 10 évben kisebb nagyobb mértékben, de részt vettetek a klub életében. Segítettetek, támogattatok, ha kellett kritizáltatok és helyreigazítottatok minket. De most itt vagytok. Velünk ünnepeltek! Köszönöm!

Az imént Félixnek köszönhetően betekinthettünk, a Lumina Cornu Klub 10 éves munkásságába. Mindketten tudtuk… és valószínűleg Ti is, hogy 10 percben összefoglalni 10 évet, egy lehetetlen küldetés. Momentumok, eredmények, emlékek, melyeknek ilyenkor felszínét tudjuk csak felvillantani. Mert a mély és igazi tartalom Ti, Mi, az együtt töltött idő, játék és az élmény volt.

10 évről beszélünk, ami egy emberöltőben is jelentős szelet. Pláne, ha azaz ifjú kor – tudat,- és személyiségformáló időszakára esik. Amikor kialakul, hogy milyen emberek leszünk, milyen tulajdonságokat, melyen normákat tartunk fontosnak és sikerül-e a közösségi szabályokat megtanulnunk?

Nekünk alapítóknak, ezért volt nagy felelősség az ifjúsági klub vezetése. Mert utat, jó példát, mintát kellett adnunk. Akkor is, ha egy-egy regulázás, olykor a pillanatnyi jókedv, rovására ment. Nehéz feladat volt! De egyre könnyebb! Mert az évek alatt, lassan révbe ért a sok munka, a sok-sok kimondott intelem és egyre többen értitek meg, hogy egy ilyen közösség… a játék szeretete mellett sokkal többre is képes! Épít, tanít, segít, oltalmat, szórakozást, barátokat biztosít.

Akkor is ott van, amikor a közös sikereknek, eredményeknek örülünk, vagy akkor is, ha gondban, bajban vagyunk! EZT jelenti… egy igazi, baráti közösség!        
És ez a jelentősége a Lumina Cornu Klubnak, valamint az elmúlt 10 évnek!

Ez az a pillanat, amikor mindezért köszönetet kell mondanom a klub nevében. Köszönöm, hogy Nagy Atti… én inkább már nem is akarom tudni, hogy hány éve… megmutatta nekünk a szerepjátékot, köszönöm, hogy Mártika, polgármester asszonyunk 10 éve az irodájában, csak biztatott minket Félixszel, amikor megkérdeztük a klub alapításáról, köszönöm, hogy Faragó Évi, Szabó Laci és Katinka is oltalmat, támogatást, állandó segítséget biztosított és olykor sok-sok türelmet tanúsított felénk. Köszönöm korábbi és jelenlegi támogatóinknak pl.: Perlaki Csabinak, hogy vállalkozóként áldoz ránk az idejéből, vagy hogy Rékasi Karcsi táborhelyet ad nekünk!

És köszönet nektek Barátaink, akik ellátogattok hozzánk időről-időre!
Tegyétek ezt sűrűn a jövőben is! 

Útravaló nélkül viszont nem mehet haza senki! Ne feledjétek, hogy életünk legszebb pillanatainak csak egy részére emlékezünk. Főleg azokra, amit felnőtt korunkban teszünk. Mert valahogy a gyermekkori emlékekből, persze néhány kivételes emlékezetű embertől eltekintve, csak a minket nagyon mélyen érintőek maradnak felszínen. De aki igazán megerőlteti magát, emlékezni fog az önfeledt játékokra, amit nap, mint nap átélt gyermekként. Akikben ez megmaradt, azok, most itt ülnek. Mert tudják, hogy játszani jó! Ezért tegyétek is, amikor csak lehet! Azt meg csak remélem, hogy ez a mai nap is bekerül a fontos emlékek közé!

Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult az elmúlt 10 évhez! Kívánok magunknak még sok ilyen jubileumot, mint ez a mai!

Érezzük jól magunkat ma este és emlékezzünk… mert van mire, 10 év után,
ezt büszkén mondhatom!

BOLDOG 10. SZÜLETÉSNAPOT LUMINA CORNU KLUB!


Erdei Gábor
Alapító,- Elnök
Lumina Cornu Klub

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése