2011. október 24., hétfő

6 ÉV – 12 CIKK: Hat év a klubban - Aranor tollából

Én vagyok!






HORVÁTH MIHÁLY
alapító tag



Emlékszem még mikor 2004 karácsony és szilveszter között Gábor barátom felvetette nekünk, Félixnek és nekem, mi lenne, ha szerepjátékos klubot hoznánk létre. Akkor még nem tudtam, hogy hogyan kell hozzáfogni, de már a szavak is lázba hoztak: „szerepjátékos klub”. Hajtott a gondolat egy klub melyben fiatalok és „öregek” M.A.G.U.S.-t vagy más játékot próbálhatnak ki. 


TRIUMVIRÁTUS (2005)
És lőn! 2005. Január 31-én megszületett a LUMINA CORNU IFJÚSÁGI SZEREPJÁTÉK, ÉS TÖRTÉNELMI KLUB. 


Dobjad Lacó, dobjad...! (2005)
Fiatalokat toboroztunk magunk köré kiknek megmutattuk a M.A.G.U.S.-t és a szerepjáték világát. Igazán jó érzés volt átadni azt a kis tudást, amit én már magaménak tudhattam és a gyerekek arcán a játék örömét látni. Látva a tagok lelkesedését számomra eddig ismeretlen energiák adtak erőt ahhoz, hogy a mindennapi munka után órákig tudtam mesélni, szórakoztatni a klub tagjait. 
Nekünk is voltak szomorú pillanataink. Tagokat hagytunk hátra és más erőkel is meg kellett küzdenünk a klub jó híréért és fennmaradásáért. De valahogy mindig erősebbnek bizonyultunk és összetartottuk kicsiny csapatunkat. Sőt úgy gondoltuk, ennél mi többet is tudunk, így más utakon is ki próbáltuk magunkat. 


Kalapács már van. Mi kell még? (2006)




Belelovaltuk magunkat a szervezésbe élő szerepjátékokat, asztali versenyeket szerveztünk melyek tapasztalatot, új tagokat, barátokat és szövetségeseket hoztak. Ismereteinket gyarapítottuk azzal, hogy meg ismertünk számos szerepjátékkal foglalkozó csapatot ellátogatva rendezvényeikre újabb tapasztalatokat szerezve. 


 A tapasztalat új gondolatokat-ötleteket hozott melyeket, ha lehetett sorra, valóra is váltottunk. Mind e közben egy olyan csapat alakult melyről a szerepjáték nagyjai is elismeréssel szóltak, elnyerve ezzel mások és egymás megbecsülését. 

Dalszim al Oman Dzseal (2008)
 A LUMINA CORNU KLUB az elmúlt hat év alatt a részünké a résszemmé vált. Egy olyan hely ahová mindig szívesen megyek és mindig barátok fogadnak. Azok az említett „toborzott gyerek” a szemünk láttára nőttek fel. Őket saját tudásunkkal gyarapítottunk és úgy gondolom, egy kicsit neveltük is őket. Ez olyan légkör, amely ad egy pluszt a mindennapokhoz és egy olyan érzést, melyet mára már nem adnék semmiért.

 Kívánom minden hasonló szervezetnek, hogy hasonló légkör és érzés alakuljon csapatában! Mi pedig tekintsünk úgy a szerepjátékra, mint általunk teremtett hagyomány, melyet őrizni és gyarapítani kell! 

A 6. születésnapon együtt ünnepeltünk! (2011)
Horváth Mihály - (Aranor con Larion) – alapító tag

2 megjegyzés:

  1. Asszem, hogy a vége lett a legjobb Aranor testvérem!

    "Kívánom minden hasonló szervezetnek, hogy hasonló légkör és érzés alakuljon csapatában! Mi pedig tekintsünk úgy a szerepjátékra, mint általunk teremtett hagyomány, melyet őrizni és gyarapítani kell!"

    Ez a eszenciája a 6 évnek!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Agnusom !! Azt hiszem az elért eredmények és elismerések mellett ez a legfontosabb és ahogyan írod több kis komponens mellett ez az eszencia!

    VálaszTörlés