2023. október 11., szerda

MEGÉRKEZETT A XV. KALANDOZÓK NAPJA ELSŐ HANGULATKELTŐ NOVELLÁJA

 

Sziasztok! Mint tudjátok a Lumina Cornu törekvése 2016-2017 óta, hogy olyan, a M.A.G.U.S. szerepjáték világába illeszthető, történetet alkosson, mely egyszerre képes az élő szerepjátékban és az asztali szerepjátékban érdekelt résztvevőket is kiszolgálni és a köztük húzódó finom határvonalat elmosni. 

Ebben nagy segítséget nyújt a fantasy irodalom. A játékok és találkozók előtt már általános, hogy készülnek, az aktuális történethez kapcsololódó kiegészítők, melyek egyre csak gazdagítják a Hat Kard Szövetsége nagyívű és szerteágazó történetét. A kiegészítő információk és hangulatkeltések, részben vizuálisan jelennek meg a plakátjainkon, nagyobb mértékben pedig a M.A.G.U.S. fantasy irodalom kortárs alkotóinak keze nyomán. Írt már nekünk novellát Kornya Zsolt (Raoul Renier), Gáspár Péter (Jan van den Boomen), Molnár Gábor (John J. Sherwood) és Szabó Péter (Eric van Dien) is. 


Utóbbi, viszont a HKSZ „univerzumában” még nem alkotott. Ezért is örültünk, amikor felkérésünkre Petya örömmel elvállalta, hogy segít az Arremis Cyat (HKSZ alapító Padron, udvari ork gladiártor) életéhez kapcsolható spin off modul és a felvezető, hangulatkeltők elkészítésében. 

A közös munka remek volt! Ennek első gyümölcsét pedig mostantól olvashatjátok. 
Jó szórakozást kívánunk a XV. KALANDOZÓK NAPJA első hangulatkeltőjéhez!

AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése