2023. március 16., csütörtök

LUMINA CORNU ÉVES PROGRAMTERV 2023

Kedves Barátaink, Partnereink, Követőink! 

Sok szeretettel hívunk és várunk benneteket idei programjainkra! Izgatottan várjuk az új közös élményeket!

A korábbi évek tapasztalata alapján már decemberben elkezdtük kitalálni, kialakítani a 2023-as programjainkat. Ehhez képest ez volt az eddigi legnehezebb, legfordulatosabb egyeztetés. Csapatunk nagyon szerteágazó érdeklődési körrel rendelkezik, így már ezt sem volt könnyű összefésülni. Ehhez jöttek az új, vagy megszokott országos szerepjátékos programok (hisz mi szeretnénk ide-oda ellátogatni) ütközéseinek kiküszöbölése. A következő lépésként be kellett mindezt illesztenünk az otthonunk, a helyi művelődési ház programnaptárába. Idén pedig érkezett még egy nehezítés.

Székhelyünk, Jászfényszaru 30 éve szerezte vissza városi rangját, mely arra ösztönözte csapatunkat, hogy hozzájáruljunk az egész éves ünnepléshez. Ennek egyik érdekes eleme lehet az általunk tervezett Sárkánygödör (mini) Fesztivál. E feladat szervezése olyan terhet jelent, hogy 2023-ban végül ehhez igazítottuk a korábban megszokott programjainkat. Íme a programtervünk! Reméljük már nem változik!

A plakát nagyobb méretben: https://photos.app.goo.gl/7SZ7nW94yk2puUDd8

Izgatottan vágtunk bele ebbe az esztendőbe is, hiszen nagy kihívások állnak előttünk. Reméljük, hogy idén is veletek együtt élhetjük át a rendezvények közösségépítő atmoszféráját és a játék nyújtotta élményeket!

Baráti üdvözlettel a Lumina Cornu tagjai


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése