2023. június 2., péntek

ZSÚFOLT TAVASZBÚCSÚZTATÓ HÉTVÉGE - LOBSTER VITAEST ÉS GYERMEKNAPI PRÓBÁK


A Lumina Cornu Klubnak elég zsúfolt hétvégéje volt. Pénteken, még készültek a gyermeknapi kellékek, amikor már érkeztek hozzánk a Lobster Vitaest vendégei. Azon túl, hogy megemlékeztünk Obreczán Tamásról, aki a magyar élő szerepjáték egyik úttörő vezéregyénisége volt, az aktív szervező csapatok egy része újra beszélgetésbe kezdett a hazai larp jövőjéről, mely az elmúlt években némileg elveszítette körvonalait. Egy dologban megegyeztünk. Újra visszatérnek a rendszeres közös programok. Egy larp szervezői találkozót a „szakmázásnak” és egy kötetlenebb larper találkozót az érdeklődőknek is szerveznénk évente.

A GALÉRIÁÉRT KATTINTS A KÉPRE

Ezt követően két fárasztó, de máskülönben élményekkel feltöltő nap következett a 3+1 kalandpróbák és a sárkány megmentésének bűvöletében. Ahogy szoktunk, alaposan elfáradtunk, de tavasz legzsúfoltabb hétvégéje remekül lezajlott. 

Érdekesség, hogy akik követnek bennünket TikTokon láthatták, hogy 1-1 órát élőben is közvetítettünk a játékokról. Ezek sajnos nem nézhetőek vissza, de folyamatosan osztunk meg rövid videókat azon a platformon is. Kérjük, hogy kövessetek minket! Köszi! 


Képek, videók érkeznek, lassan minden platformunkra. Sok idő nem lesz a pihenésre… mert ha minden igaz, akkor vár minket a Comic Con és érkezik az idei második Pergőtűz Warhammer 40.000 páros verseny.

AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése