2015. június 19., péntek

LUMINA LARP – KÖZÖSSÉG, TALÁLKOZÁS, JÁTÉK, ÉLMÉNY!


Két éves csönd után újra szavak kerülnek a „papírra”, újra rendeződnek a gondolatok, újra értelmet nyer a LUMINA LARP kifejezés. A KÖZÖSSÉG, a TALÁLKOZÁS, a JÁTÉK és az ÉLMÉNY! Ez a 4 szó fog vezérelni bennünket 2015-ben is. Építeni a közösséget, helyet adni a barátok és vetélytársak találkozásainak, egy magas színvonalú játékot kínálni, mely remélhetőleg a hazavihető élménnyel ajándékoz meg benneteket és minket!  

LUMINA LARP 2015 - BEHARANGOZÓ 



Az ötletelés már a 2013-as játék után elindult. Azóta már született 2-3 történeti koncepció, hónapról-hónapra igyekeztünk újdonságokat kitalálni, vagy a mellékvágányokat lezárni. Tapasztaltuk saját és más szervezők hibáit, be kellett látnunk a hiányosságainkat és felismerni előnyeinket. Miért volt erre szükség? Azért mert 2013-ban is ez a szemlélet segített bennünket a LUMINA LARP „sikeréhez”.
   
LUMINA LARP 2015 MEGBESZÉLÉS - 2014 ŐSZ
Nem akarunk mi tökéletes larpot szervezni, mert bizonyára nem is menne, de mindent megteszünk ezen a nyáron is, hogy olyan játékot építsünk fel, minőségi hazai mércét állít, mely érdemes a jelentkezők bizalmára és méltó a Lumina Cornu Klub 10. jubileumi évéhez!

LUMINA LARP 2015 MEGBESZÉLÉS - 2015 NYÁR
Várunk minden magyar larpert, a 10 éve útjára indított M.A.G.U.S. világban játszódó élő-szerepjátékunkra! Várjuk az elmúlt évtizedben hozzánk ellátogatott barátokat, várjuk az újra kardot ragadó, eddig szunnyadó veteránokat, de várjuk azokat is, akik csak most kóstolnak bele az élőszerepjáték élményébe. Itt mindenkinek jut egy sátorhely, baráti fogadtatás, 1 kupa vendégváró, néhány izgalmas kaland, és 1-1 életre szóló élmény! Találkozunk augusztus 27-30-án a jászfényszarui vadászháznál!  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése